Răsturnare de situație în cazul fostei iubite a lui Adrian Cristea, în comă la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Răsturnare de situație în cazul fetei căzute pe șinele de tren despre care s-a spus că e fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea. Ce spun autoritățile.

Autoritățile din Prahova revin cu informații despre tânăra găsită rănită pe calea ferată, spunând că este vorba de sora unei actriţe din Buzău și fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea, nu de actriță, citează Agerpres.

Inițial, surse din anchetă au spus că este vorba despre o actriţă din Buzău și fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea, aflată în comă la spital, după ce a fost găsită rănită pe liniile de cale ferată dintre stațiile Tomșani și Cricov, județul Prahova.

Ce s-a întâmplat cu victima

Apoi, sursele au revenind spunând că tânăra este sora unei actriţe din Buzău și fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea.

Din cercetările de până acum nu a reieșit că tânăra a fost victima vreunei infracțiuni.

Joi, ea a fost transferată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Angajatul CFR a sunat la 112

Marți seara, un angajat CFR a sunat la 112 și a anunțat că între halta Tomșani și halta Cricov, județul Prahova, se află o femeie accidentată. Reprezentanții Poliției Prahova spuneau că din primele verificări a reieșit că victima este o femeie de 39 de ani, din Buzău, dusă inițial în stare de inconștiență la Spitalul Județean Ploiești.

Cercetările sunt făcute de polițiști de la Transporturi Prahova, fiind deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială: Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, în comă la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel