Rapperul american Chris Brown riscă să ajungă în închisoare
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
61346191
61346191

Rapperul american Chris Brown a fost acuzat marți că a părăsit locul în care a provocat un accident de circulație.

Autor: Sorina Ceugea

[caption id="attachment_334363" align="alignleft" width="310"] www.cancan.ro[/caption]

Cântărețul în vârstă de 24 de ani, aflat sub incidența regimului de libertate condiționată după agresiunea asupra cântăreței Rihanna, neagă această nouă acuzație care i-a fost adusă, după un accident produs pe 21 mai, în apropiere de Toluca Lake, la nord de Los Angeles.

"Am un permis de conducere în regulă și i-am transmis acelei femei (conducătoarea automobilului pe care l-a lovit, n.r.) informațiile corecte. Ea i-a văzut pe fotografi și a vrut să facă o scenă. A chemat poliția, gândindu-se că va scoate bani de la Chris Brown, în condițiile în care eu am respectat toate procedurile legale", scria rapperul într-un mesaj postat pe Twitter, la puțin timp după producerea accidentului.

Frank Mateljan, purtător de cuvânt al procurorului din Los Angeles, a precizat că rapperul a fost pus sub acuzare pentru părăsirea locului accidentului și pentru conducerea automobilului fără un permis valid.

Marți, Chris Brown a revenit cu o nouă serie de mesaje pe Twitter.

"Nu există delictul de fugă de la locul accidentului atunci când ieși din mașină și faci schimb de informații cu conducătorul celuilalt automobil. E ridicol", a scris acesta.

"Fac eforturi pentru a asigura nevoile familiei mele. Am făcut greșeli în trecut, dar am muncit din greu pentru a deveni un om mai bun. Vreau să îmi reabilitez numele", a adăugat Chris Brown.

Nu este însă singurul conflict intens mediatizat în care rapperul a fost implicat. Anul trecut, el s-a bătut într-un club cu Drake, iubitul din acel moment al Rihannei, dar măsurile luate de justiție împotriva lui nu l-au potolit. Recent, Chris Brown a fost acuzat că ar fi lovit o femeie de 24 de ani într-un club, în urma bătăii, ea având nevoie de spitalizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel