Raed Arafat, răspuns BOMBĂ. Ce va face să convingă oamenii să se vaccineze: Cred că MERITĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Raed Arafat a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19 și a dat o informație bombă.

Șeful DSU Raed Arafat a fost întrebat dacă se va vaccina în direct, pentru a vedea întreaga țară, având în vedere că o mulțime de oameni sunt sceptici în ceea ce privește acest vaccin.

Acesta a răspuns rapid că o va face, dacă această metodă va crește încrederea în rândul populației, precizând că este nevoie ca măcar 60-70 la sută dintre români să se vaccineze, pentru a stopa transmiterea COVID-19.

"Dacă ăsta este un mod de a convinge o parte, oricât de mică este această parte, cred că merită făcut acest lucru. Şi nu numai eu. Şi alte persoane care pot face acest lucru. Să fie fără nicio îndoială că ne-am vaccinat, că nu am păcălit, că nu ne-am injectat cu ser fiziologic, pentru că o să auzim o mie de forme, de discuţii din partea celor care vor încerca să minimalizeze impactul vaccinului, care va fi unul foarte mare, dacă este administrat la un număr suficient de oameni.

În mod normal trebuie să se ajungă, cum zicea şi domnul doctor Gheorghiţă, care coordonează grupul de vaccinare…în mod normal trebuie să se ajungă la 60-70 din populaţie să fie vaccinată, dacă vrem să întrerupem cercul de infectare care există. Dacă ai peste jumătatea populaţiei vaccinată, atunci riscul de transmitere scade semnificativ şi prin asta protejăm inclusiv persoanele care nu s-au vaccinat", a declarat Raed Arafat, în direct la Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel