PSD suspectează că Antonescu vrea capul Marianei Câmpeanu la cererea lui Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Ivan
Cătălin Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, spune că social-democrații așteaptă o explicație din partea liberalilor cu privire  posibila demisie a Marianei Câmpeanu din funcția de ministru al Muncii. Ivan a adăugat că, la prima vedere, pare că Antonescu încearcă îndepărtarea unui ministru liberal doar pentru că președintele Băsescu a cerut acest lucru.

Un ministru pleacă din Guvern fie pentru că "nu-și face bine treaba, și nu este cazul d-nei Mariana Câmpeanu, fie a făcut o ilegalitate și are o problemă atât de garvă de imagine încât afectează imaginea PNL și USL. Este decizia PNL, noi nu o putem comenta. Retragerea unui minsitru fără niciun motiv aparent sau fără o explicație creează o instabilitate în rândul tuturor miniștrilor. Noi suntem solidari cu absolut orice ministru", a declarat Ivan, joi, la Antena 3, după ce purtătorul de cuvânt al PNL a declarat că Antonescu i-a recomandat Marianei Câmpeanu să demisioneze.

"Percepția este că simplul atac al lui Băsescu la adresa unui ministru este suficient să-și piardă scaunul", a mai spus Ivan.

Președintele Traian Băsescu a cerut demisia, miercuri seară, ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, în urma dezvăluirilor potrivit cărora liberala i-a facilitat soțului său obținerea unei pensii pentru gradul I de invaliditate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel