Protestatarul Sandu Matei, în politică. Negocieri cu PSD și alte partide: ce a decis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Sandu Matei
Sandu Matei
Protestatarul Sandu Matei, cunoscut drept Sandy, a vorbit despre intrare sa în politică.

El a zis că a fost curtat de mai multe partide, chiar și de PSD. Sandu Matei își întreabă următorii de pe Facebook ce să facă: să intre sau nu în politică?

”Foarte mulți Români, în real și virtual, îmi cer să întru în politică, toate partidele parlamentare dar și cele mai mici m-au ofertat în ultimele luni, mai puțin udmr... da, chiar și psd aripa reformatoare. Până acum am refuzat categoric, având în vedere experiența a 12 ani în lumea politică urâtă (PD-PMP), fără a deține funcții marcante. Este adevărat că România o poți schimba doar din interiorul politicii așa cum gândeam și acum 14 ani și doar inițiativa OAMENI NOI mi-a alinat puțin din scârba de politică și mi-a dat de gândit că visul meu din trecut poate deveni realitate, adică politica curată pentru România.

Pe cele 3 conturi de Facebook administrate de mine, Sandu Matei, Sandy Matei și Insistăm pentru România Demnă am 5000+3000+26000 prieteni și tot cam atâți urmăritori, așa că părerea dumneavoastră este determinantă pentru posibila mea decizie.

Deci, întrebarea mea este simplă: Este oportună o posibilă implicare a mea în politică ?  M-ar bucura tare mult și păreri, argumente, comentarii strict pe subiect”, a scris protestatarul pe Facebook.

Dumneavoastră ce îi recomandați?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel