Data publicării:

Protestatara Angi Șerban, dusă la poliție, după ce a îndemnat manifestanții să arunce cocktailuri Molotov. Chirieac: Asta e de "miliție"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Protestatara Angi Șerban a fost dusă la poliție după o postare pe Facebook.  

Protestatara Angi Șerban a fost săltată de polițiști după ce a postat pe rețelele sociale un mesaj în care vorbea despre faptul că poate nu ar fi o idee rea ca protestatarii să arunce cu cocktailuri Molotov.

Pornind de la scandalul de aseară de la Constanța, când un bărbat din cadrul trupelor speciale a scos o pușcă neletală și a pus-o pe capota mașinii, zicea Angi Șerban: "Ministerul Afacerilor Interne, de ce stă băiatul acesta cu pușca printre protestatari? E cumva ea îndreptată către mașina ai mică? De când am ieșit din democrație și am intrat în dictatură militară? Să ieșiți public să ne explicați ce caută trupele speciale acolo, de urgență. Și aș mai avea o întrebare. Dacă în democrație la un protest pașnic iese poliția cu pușca, nu cumva e legitim să iasă și poporul cu cocktailul?".

Bogdan Chirieac: Partea cu cocktailuri Molotov, asta e de miliție

 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3 CNN.

"Prima parte a postării e corectă. Acel individ care a scos o mitralieră la o demonstrație pașnică cred că trebuia astăzi să fie dat afară din poliție. Ce caută forțele speciale cu mitraliere la o demonstrație? Dacă era cu lacrimogene, era bine. Dacă este pușcă mitralieră, omul acela nu mai are ce să caute în poliție, e clară situația. Nu merge. Ce să caute trupele speciale la o demonstrație legitimă a transportatorilor și fermierilor?  Partea a doua, cu cocktailuri Molotov, asta e de "miliție". Nu poți să instigi la violență! Câtă vreme protestul este pașnic, te afli în democrație, când instigi la violență te afli în altă zonă", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel