Prof Dr Adrian Covic: Pacientul renal în pandemia COVID-19. Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Prof dr Adrian Covic, șeful Clinicii de Nefrologie de la UMF „Grigore T. Popa” din Iași și directorul Programului de Transplant Renal de la Spitalul Parhon vine la Academia de Sănătat
Prof dr Adrian Covic, șeful Clinicii de Nefrologie de la UMF „Grigore T. Popa” din Iași și directorul Programului de Transplant Renal de la Spitalul Parhon vine la Academia de Sănătat
Prof dr Adrian Covic, șeful Clinicii de Nefrologie de la UMF „Grigore T. Popa” din Iași și directorul Programului de Transplant Renal de la Spitalul Parhon vine la Academia de Sănătate, emisiunea realizată de prof dr Irinel Popescu, luni, 8 martie 2021, de la ora 11.00, pentru a discuta problemele întâmpinate în tratamentul pacientului renal în pandemia COVID-19. 

„În această ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl avem ca invitat pe domnul profesor doctor Adrian Covic, șeful Clinicii de Nefrologie de la UMF „Grigore T. Popa” din Iași și directorul Programului de Transplant Renal de la Spitalul Clinic „Dr C.I. Parhon” din același centru universitar, medic primar medicină internă și nefrologie și doctor în științe medicale. Vom aborda, evident, ținând cont de profilul domniei sale, problema bolilor renale. De obicei, emisiunea noastră își propune să prezinte ultimele noutăți.

De când a început pandemia COVID-19 de fapt facem de fiecare dată un tur de orizont al acestor specialități în contextul pandemiei. Ce s-a întâmplat în pandemie cu numărul de bolnavi, cu cazurile rezolvate, cu problemele cu care s-au confruntat fiecare din specialitățile medicale, cu perspective și așa mai departe. Sigur, vom aborda și problema transplantului renal, dar vom începe cu pacientul renal în perioada COVID-19”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 8 Martie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel