SCHIMBARE URIAȘĂ în viața tuturor. Prof. Dan Enescu: Nimeni nu își putea imagina...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, membru al Academiei de Științe Medicale din România, a vorbit despre schimbarea care a avut loc în viața noastră.

"Să nu uităm că această lume evoluează îngrozitor de repede. Să nu uităm de momentul în care vorbim. Am avut norocul să discutăm în prima zi a vieții noastre viitoare. Omenirea s-a resetat. În clipa aceasta fiecare lucru nu mai are semnificația pe care o avea cu două luni în urmă, chiar și cu două zile în urmă fiindcă în timpul ăsta noi toți am învățat. Viitorul este al celor care știu să se învețe și să se dezvețe. Ei bine, noi trebuie să învățăm. Să uităm tot ce am învățat. Fiecare lucru la care vreți să vă referiți înseamnă acum altceva. Să ne rapăortăm la copilul nostru. Gândiți-vă că două luni copii noștri au stat în casă. Ce repercusiuni au asupra lor noi nu știm. Asta se va vedea în timp. Cert este că și ei au înțeles că se întâmplă ceva important pentru acest Pământ", a spus renumitul profesor.

"Acest Pământ s-a oprit"

"Gândiți-vă că, timp de două luni de zile, acest Pământ, cum nu și-a imaginat nimeni înainte, s-a oprit. Pur și simplu s-a oprit. S-a așezat ca un bătrân sau ca un tânăr, care a obosit și care a vrut să își ia puterile pentru perioada următoare. Este o șansă extraordinară. Mă bucur că am trăit-o. Adică este un moment... nimeni nu își putea imagina că toată lumea va intra în casă, că tot acest Glob, în aceeași secundă, nu vor mai merge avioanele, nu vor mai merge mașinile, că nu va mai merge nimic și că toată lumea, cu respirația oprită va aștepta reînceputul. Nici nu știm cea reînceput. Ce știm sigur, este că în aceste două luni, fiecare a luat ce a putut. Unii s-au gândit să supraviețuiască, alții să se întărească", a mai declarat Dan Enescu.      

Mai mult aici 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel