Procesul de calomnie intentat "țeparului" Sima, la Înalta Curte
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Procesul intentat de Bogdan Chirieac lui Cristian Sima pentru calomnie va ajunge la Înalta Curte de Casație și Justiție, în vreme ce procesul intentat brokerului de către victimele țepei WBS bate pasul pe loc.

Tribunalul București l-a condamnat în februarie 2014 pe "țeparul" Cristian Sima la plata a 30.000 de dolari, în procesul intentat de Bogdan Chirieac. Chirieac i-a acuzat de calomnie pe Sima și pe jurnalistul Liviu Avram, care a publicat în ziarul Adevărul, fără să verifice, susținerile escrocului care a înșelat încrederea a zeci de oameni.

Sima a fugit din țară în luna octombrie 2012, după ce a păgubit cu milioane de euro mai mulți investitori la bursă. În timp ce încerca să șteargă urmele escrocheriilor financiare pe care le făcuse, Sima a creat o diversiune, lansând în presă acuzații extrem de grave la adresa unor lideri de opinie care au refuzat să-i acopere matrapazlâcurile.

Marți, Curtea de Apel a casat sentința de fond, și l-a exonerat pe Sima de plata daunelor. Procesul continuă cu recurs la instanța superioară.

Citește și: Bogdan Chirieac a câștigat procesul cu Sima, obligat de Justiție să plătească 30.000 $ pentru calomnie. Liviu Avram, iertat pentru lipsa de deontologie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel