Primarul orașului Los Angeles va tăia utilitățile localurilor care nu se închid, după ultimul ordin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Cine este Karen Bass - prima femeie primar a oraşului Los Angeles - Video
Cine este Karen Bass - prima femeie primar a oraşului Los Angeles - Video
Unele afaceri neesențiale din Los Angeles continuă să opereze, chiar dacă au primit ordine clare să înceteze activitatea.

Unele afaceri neesențiale din Los Angeles continuă să opereze, chiar dacă au primit ordine clare să înceteze activitatea, conform LAist. Așadar, primarul orașului, Eric Garcetti, a transmis că va recurge la măsuri restrictive.

Ordinul „Mai în siguranță acasă" al primarului cere tuturor afacerilor precum frizeriile, barurile și cluburile de noapte care nu servesc mâncare să se închidă până la un anunț ulterior. Doar afacerile esențiale, care susțin infrastructura, sănătatea publică și siguranța, precum spitalele, facilitățile medicale, companiile de telecom și internet, alimentarele și restaurantele (doar la pachet) pot rămâne deschise.

Apel la lipsă de egoism

„Acest comportament este iresponsabil și egoist", a transmis Garcetti, printr-un livestream de informare. „Ar putea să servească câteva persoane, pe moment, dar ne vor pune în pericol pe termen lung".

Garcetti a transmis că acțiunile de impunere vor începe cu avertismente verbale și cu cereri pentru supunere voluntară. Dacă o afacere nu cooperează, atunci orașul îi va opri apa și curentul.

„Știți cine sunteți, va trebui să vă opriți. Aceasta este șansa voastră să vă opriți, fiindcă dacă nu o faceți, o să vă închidem noi", a amenințat primarul. Cu toate acestea, Garcetti a asigurat rezidenții că orașul nu va face același lucru pentru clădirile rezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel