Primari PSD, la Pro România. Mocioalcă: Nu mi-a spus nimeni că vrea să plece
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ion Mocioalcă/ sursa foto: reper24.ro
Ion Mocioalcă/ sursa foto: reper24.ro
Niciun primar PSD din judeţul Caraş-Severin nu şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Partidul Pro România, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene a PSD, deputatul Ion Mocioalcă. 

"Fie că nu vor, fie din respect, fie de frică nu mi-a spus nimeni. Din aceste trei motive încă nu mi-a spus nimeni că ar vrea să plece. Primarii sunt nişte tipi foarte pragmatici, ori asta ne duce la ideea că atâta timp cât vin şi îmi spun mie 'îmi trebuie asta sau îmi trebuie asta' nu cred că intenţionează să plece. Şi eu îi întreb cum să le dau, prin Pro România sau direct prin PSD? Sunt unii primari care mă critică, însă eu nu am nimic împotrivă. Accept critici din partea oricărui edil", a declarat Ion Mocioalcă.

Liderul social-democraţilor cărăşeni a avut joi, la Reşiţa, o întâlnire cu primarii PSD din judeţ, în care au fost discutate o serie de probleme cu care aceştia se confruntă. Printre problemele ridicate s-a aflat şi lipsa banilor pentru salarii.

"Eu îndrăznesc să spun că nicio primărie nu va rămâne fără bani de salarii, ceea ce nu înseamnă, însă, că primarul de Moldova Nouă, de exemplu, poate să mai angajeze nu ştiu câţi oameni prin primării, pentru că eu am zis lucrul ăsta. În aceste UAT-uri trebuie să existe o restructurare de personal, pentru că, altfel, vor avea aceleaşi probleme şi anul viitor", a precizat preşedintele PSD Caraş-Severin.

O altă problemă ridicată a fost cea a drumurilor judeţene

"Această problemă reprezintă principala mea îngrijorare şi preocupare. Întăresc ceea ce a spus la această întâlnire şi preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, şi anume, că la finalul mandatului vor fi peste 250 km de drumuri reabilitaţi. În cazul în care conducerea CJ Caraş-Severin va avea autorizaţii de construire, ceea ce înseamnă o documentaţie foarte solidă, eu, împreună cu colegii mei parlamentari, ne vom zbate până vom obţine o soluţie pentru tronsonul de drum respectiv", a subliniat Ion Mocioalcă.

Deputatul PSD a afirmat în aceeaşi conferinţă de presă, că a mijlocit şi o întâlnire între conducerea Uzinei Constructoare de Maşini Reşiţa şi cea a S.C. Arsenal cu consilierul economic al premierului, Darius Vâlcov, care ar urma să sprijine demersurile de a duce mai departe aceste fabrici. "Nu vrem ca din cauza vreunui funcţionar din minister să ne trezim că Reşiţa şi Caraş-Severinul sunt, din nou, uitate, pentru că nu tot timpul de întâlnim cu oportunităţi de a investi în producţia de apărare sau în industria strategică a producerii energiei electrice, aici având, în ambele domenii, firme cu blazon, care trebuie menţinute, dezvoltate ori revitalizate", a spus deputatul PSD, Ion Mocioalcă.

Vezi și: Caraş-Severin: Anchetă după ce asupra unui tren de persoane s-ar fi tras cu o armă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel