Ciolacu: Vă zic un adevăr despre Cătălin Cîrstoiu. Îi cer scuze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu. Mai mult, Ciolacu i-a cerut scuze public lui Cătălin Cîrstoiu deoarece a fost atacat din cauza faptului că era candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

'Înțeleg că, în primul rând, în acest moment, opinia publică se construiește pe percepție. Eu aș vrea să vă vorbesc astăzi despre un adevăr, care este în felul următor: Cătălin Cîrstoiu este un medic de excepție, într-un domeniu foarte dificil. Este un chirurg de excepție. Este un om care și-a clădit toată activitatea prin muncă și studii pe care le-a terminat cu nota 10, într-un domeniu în care nu ai voie nicio zi să nu îți faci un upgrade profesional. Este un manager de excepție.', a zis Marcel Ciolacu.

'Am plecat, în Coaliție, de la o idee comună, de a avea un candidat comun. Cum s-a reuşit ca un decan al Universităţii de Medicină în două săptămâni să devină Bin Laden fără să omoare pe nimeni, fără să facă rău nimănui, dimpotrivă, salvând vieţi, este cu totul altceva! Nu e nici primul, nici ultimul caz de om ce pățește asta în politică. De exemplu, cazul doamnei Firea, despre care toți arătau cu degetul în scandalul Azilelor Groazei și s-a dovedit, după foarte puțin timp, că nu a avut legătură.', a spus Ciolacu.

'Îmi cer scuze eu față de dânsul pentru tot ceea ce a pătimit și sper să rămânem prieteni, în ciuda faptului că ne cunoaștem de foarte puțin timp. Atacurile nu au fost împotriva dumnealui, ci, din punctul meu de vedere, după o analiză proprie, am înțeles că atacurile au fost împotriva acestei alianțe electorale.', a mai declarat Marcel Ciolacu

'Repet, de două săptămâni vorbim despre Cătălin Cîrstoiu, un medic de excepție, care nu a făcut rău nimănui, un om care a vrut să candideze pe o coaliție. S-a uitat că domnul Nicușor Dan este primarul general al Capitalei, doamna Clotilde este primăriță, domnul Mihaiu este primar și nimeni nu mai vorbește despre mizerie, șobolani, apă caldă, de lipsuri și de faptul că ne-au adus în discuție lucruri primare, nu dezvoltare. Haideți să vedem, totuși, de ce au făcut acești oameni timp de 4 ani.', a mai zis Ciolacu, într-o conferință de presă alături de Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel