Urmărește emisiunea live
Predicția lui Palada: Cât va fi pensia, peste 15-20 de ani, în România / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Sociologul Mirel Palada a fost întrebat de jurnalistul Răzvan Dumitrescu dacă „unii ca noi mai prind pensia”.

Mirel Palada a răspuns afirmativ, dar a venit cu o predicție nefastă:

„Da, vom prinde pensia, dar o pensie de 100 - 200 euro. O să ne cumpărăm niște țigări din banii ăștia”.

Sociologul a mai spus că nu-l mai preocupă altceva decât să se ducă pe o barcă și să-și vadă de bătrânețe: „De la 50 de ani până la 70 de ani mă așteaptă 20 de ani de anticameră și pe urmă... știm ce urmează”.

Vezi mai multe declarații făcute de Mirel Palada, la DC News și DC News TV, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu:

VEZI ȘI: Procente Clotilde Armand. Mirel Palada spune că nu a mai văzut așa ceva în sondaje: E un scor record

În ceea ce o privește pe Clotilde Armand, sociologul Mirel Palada a spus că „nu a mai văzut așa ceva” în sondaje.

Clotilde Armand stă foarte prost în sondaje, spune Mirel Palada. Are scoruri record, negativ vorbind.

„Noi măsurăm priceperea administrativă și întrebăm oamenii astfel: „cât de mulțumit sunteți de activitatea lui X în funcția Y?” Am întrebat oamenii cât de mulțumiți sunt de activitatea lui Clotilde Armand în funcția de primar al Sectorului 1. Rezultatul arată astfel: 80% sunt nemulțumiți, 20% sunt mulțumiți. Este un scor record, este un scor de maidan. În sondaje, noi, în general, nu vedem așa ceva”, a zis Mirel Palada.

„Nu doar cu Clotilde Armand se întâmplă așa. Și cu Dominic Fritz, primarul de la Timișoara, se întâmplă la fel. La el procentele arată așa: 75% nemulțumiți, 25% mulțumiți. Este un neamț al naibii de nepriceput, iar Timișoara este fiartă. Nu vrei să știi ce este acum în Timișoara, dar oamenii l-au votat și trebuie să își ducă crucea nemțească până la capăt”, a mai spus sociologul la DC News și DC News TV, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

VEZI ȘI: Palada: El e cel mai bun candidat pentru PSD la prezidențiale 2024

Anul 2024 este unul extrem de important din punct de vedere electoral, fiind marcat de alegeri locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale.

Anumite partide au început deja campania, mai mult sau mai puțin oficial, iar politicienii își fac calculele în speranța că vor rămâne sau ajunge la putere. 

Sociologul Mirel Palada a spus că Mircea Geoană este candidatul cu „o poziție electorală foarte bine definită” pentru alegerile prezidențiale din anul 2024.

”În zona PSD, partidul care are prima șansă să câștige alegerile, avem mai mulți potențiali candidați. De fiecare dată, PSD a avut prima șansă să câștige, dar de fiecare dată, a pierdut-o.

Dar acum eu spun ce îmi arată sondajele. La PSD avem următorii candidați cu potențial: în primul rând, Marcel Ciolacu, președintele partidului. În al doilea rând, îl avem pe Mircea Geoană. El are o poziție electorală foarte bine definită. Este, de departe, cel mai bun candidat al PSD, desigur, dacă îl acceptă PSD”, a zis Mirel Palada.

„Apoi, ar mai fi niște candidați secundari: Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu, chiar și pe Mihai Tudose”, a mai spus sociologul la DC News, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Cât despre Gabriela Firea, Mirel Palada a zis: „Nu va accepta PSD să candideze la prezidențiale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel