Prădat pe patul de spital. Iurie Darie a rămas fără telefon
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iurie_darie
iurie_darie

Actorul Iurie Darie a rămas fără telefon, în timp ce se afla internat la Spitalul de Urgență "Bagdasar-Arseni", aparatul fiindu-i furat cu o seară înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale delicată.

Absența telefonului din salonul în care se afla internat Iurie Darie a fost sesizată, duminică seară, de către soția actorului, Anca Pandrea.

„Duminică seara, cu o zi înainte de operaţie, am vorbit la telefon cu Anca Pandrea. Era necăjită rău că nu au şi ei o rezervă, că stau într-un salon cu cinci-şase paturi, unde vin vizitatori şi e forofotă mare şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, lui Iura îi fusese furat şi telefonul“, a declarat senatorul Marius Marinescu, prieten apropiat cu Iurie Darie şi Anca Pandrea, potrivit Cancan.

Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, diagnosticat cu hidrocefalie, a fost operat, luni, pentru a-i fi extras lichidul cefalorahidian (LCR) care s-a acumulat în zona creierului. Intervenţia care a durat trei ore şi 45 de minute s-a încheiat cu succes, actorull fiind internat la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Urgență "Bagdasar-Arseni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel