Data actualizării:
Data publicării:

Povestea de film a refugiatei ucrainene Maria Polonchuk. A cunoscut succesul în afaceri după ce s-a cuplat cu un un multimilionar însurat

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Facebook, Maria Polonchuk
foto: Facebook, Maria Polonchuk
O refugiată din Ucraina s-a cuplat cu un milionar însurat, după ce a primit-o în casa lui. Idila celor doi a aprins internetul în urmă cu un an.

Maria Polonchuk, în vârstă de 40 de ani, a dezvoltat o relație cu un investitor și antreprenor britanic în vârstă de 53 de ani, Haakon Overli, după ce acesta și-a încheiat mariajul cu soția sa în favoarea ei, anul trecut. Fostul soț al Mariei, Andrey Sheldunov, care locuiește încă în Kiev, Ucraina, a obținut rapid divorțul la scurt timp după ce relația acesteia a devenit publică, potrivit Daily Mail.

Maria și partenerul ei actual, originar din Norvegia, s-au angajat într-o relație amoroasă după ce ea și fiii ei au primit vize pentru a se muta în casa lui din Anglia, evaluată la 3 milioane de lire sterline, pentru a scăpa de război. Anul trecut, cuplul a părăsit locuința familiei bărbatului, lăsându-și în urmă soția acestuia, Imogen, în vârstă de 47 de ani, dar și copiii pe care-i aveau împreună.

De la refugiată la patroană

Ucraineanca s-a reinventat acum în Marea Britanie ca femeie de afaceri și a adoptat numele Masha Epshtein. Mai mult, a cofondat o companie de design numită "Lon: Ltd" împreună cu fiul ei, Gregory Sheldunov, în vârstă de 19 ani. Într-un clip din online femeia se prezintă drept „o antreprenoare ucraineancă”, spunând: „Din cauza războiului, a trebuit să-mi părăsesc țara cu cei doi fii ai mei și, în cele din urmă, am ajuns în Marea Britanie”. Produsul vedetă al firmei celor doi este un adaptor pentru prize cu conexiuni multiple pentru diferite dispozitive electronice, care în acelaşi timp aranjează cablurile din jurul biroului.

Din documentele Tribunalului din Ucraina reiese faptul că fostul soț al Mariei a depus cererea de divorț la Tribunalul Districtual Kyivsky din Harkiv pe data de 19 septembrie anul trecut, la doar două săptămâni după ce aventura celor doi devenise publică. Ea însăși depusese o declarație cu nouă zile înainte, pe 10 septembrie, în care menționa că "nu se opune desfacerii căsătoriei".

Relația refugiatei din Ucraina cu milionarul însurat a stârnit multe controverse anul trecut și a ajuns subiect de bârfă și comentarii peste tot în lume, punând întreaga "breaslă" de refugiați de război după atacul Rusiei într-o lumină proastă, aceștia fiind catalogați drept profitori, nerecunoscători, "versați" și "periculoși", în special femeile cu condiție materială precară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel