Posibilă tentativă de suicid la metrou. Un tânăr a căzut pe șine în stația Tineretului
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un tânăr în vârstă de 24 de ani a căzut pe șine în stația de metrou Tineretului.

Trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 2 şi Constantin Brâncoveanu, după ce un călător a căzut în calea de rulare, în staţia Tineretului, a anunţat duminică seara Metrorex.

”În staţia de metrou Tineretului, în sensul de mers spre Eroii Revoluţiei, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. În acest moment, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 2 şi Constantin Brâncoveanu”, se arată în informarea companiei.

Potrivit sursei citate, personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

”Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a adăugat compania, conform Agerpres.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, duminică de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană a căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în staţie.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 24 de ani, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, echipajele de prim-ajutor, sosite la faţa locului, au intervenit şi au extras persoana, de pe calea de rulare, şi au acordat primul ajutor.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul Poliţiei Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, mai indică sursa citată, conform digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel