Ponta: Soluţia lui Băsescu în ceea ce priveşte Legea pensiilor este corectă, dar cerem în continuare demisia lui Anastase
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că soluţia preşedintelui privind Legea pensiilor este cea corectă din punct de vedere politic şi constituţional, menţionând că în acest fel a sancţionat şi frauda din Parlament.

Ponta este de părere că prin decizia sa, Traian Băsescu a dorit să evite o criză politică. De asemnea, acesta a mai spus că soluția este ”diplomatică” și a adăugat că nu se aștepta ca șeful statului să numere diplomații care au votat legea.

"Consider decizia de azi a lui Băsescu un succes comun al celor care au luat atitudine faţă de frauda din Parlament", a spus social-democratul.

Victor Ponta a declarat că PSD cere în continuare demisia președintelui Camerei Deputaților, Roberta Anastase, deoarece revotarea Legii pensiilor nu se poate face tot sub patronajul acesteia.

"Vom cere în continuare demisia Robertei Anastase. Nu poate fi vorba despre o nouă discuţie şi un nou vot la Legea pensiilor sub patronajul doamnei Anastase. Cu un nou preşedinte al Camerei Deputaţilor grupul parlamentar PSD va participa la discuţia legii, va face amendamente şi, dacă va fi întrunit numărul de voturi, ne vom supune acestuia. (...) Ne vom supune însă unui vot corect, şi nu unui vot fraudat", a mai spus președintele PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel