Ponta: Eu cu Băsescu am căzut de acord. Apoi el a făcut glume de cartier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta - Traian Basescu
Victor Ponta - Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, la Realitatea TV, că în ceea ce privește propunerea lui Van Rompuy el și Traian Băsescu au fost de acord că este inacceptabilă, iar apoi președintele a avut ieșiri publice strict de campanie cu ironii de doi bani și glume de cartier.

Nu există, din câte am discutat în particular cu preşedintele, şi din ce a declarat abia astăzi, nicio diferenţă majoră între punctele noastre de vedere. Amandoi am fost de acord că nu putem accepta propunerea Van Rompuy, pentru noi ar fi o catastrofă. Am aflat azi că sunt şanse ca punctul 45 din proiectul de buget UE care lega viitoarele alocări de absorbtia fondurilor să fie scos.

Unde s-a rupt intelgerea? După ce am fost la preşedinte şi am anunţat că merge preşedintele şi nu vom accepta propunerea Van Rompuy, după 2-3 zile, preşedintele a avut 2-3 ieşiri publice strict de campanie. A avut ironii de 2 bani. Nu cred că se preta să faci glume de cartier, de autobază, ne-a arătat că nu mai el e deştept şi noi toţi suntem proşti. El vrea să fie şi şeful de campanie a PDL dar şi un preşedinte care să reprezinte România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel