PNL neagă că ar fi dat publicităţii protocolul de constituirie al alianţei cu PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin
Crin

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei DP, că nu poate controla circulaţia protocolului de constituire a alianţei cu PSD, întrucât acesta a fost distribuit la circa 200 de liberali, al admiţând că este regretabilă apariţia textului înaintea semnării propriu-zise.

Solicitat să comenteze declaraţia preşedintelui PSD, Victor Ponta, care s-a arătat nemulţumit de faptul că liberalii au dat publicităţii textul prototolului încă de vineri, deşi se decisese ca acesta să fie făcut public abia sâmbătă, după semnare, Antonescu a spus: "Da, el avea într-adevăr motive de nemulţumire", relatează Mediafax

"Pe de altă parte nu pot să controlez circulaţia unui text. Noi am distribuit textul tuturor membrilor Delegaţiei Permanente, cum era normal - sunt 200 şi ceva. E regretabil, dar până la urmă e un document public, aşa încât chiar n-are mare importanţă", a spus Antonescu.

Întrebat dacă alianţa a pornit, aşadar, cu stângul, Antonescu a negat: "Nu. Asta este poate dorinţa dumneavostră, dar nu. Am pornit cu ambele picioare".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a exprimat, vineri seară, la începutul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN), nemulţumirea faţă de faptul că liderii PNL cu care negociase, joi seară, forma finală a protocolului dintre cele două părţi, l-ar fi dat publicităţii înainte de semnare.

Ponta le-a spus membrilor CExN că au în mape textul protocolului negociat cu PNL şi PC şi care urmează să fie semnat sâmbătă, împreună cu liderul PNL, Crin Antonescu.

El a continuat spunându-le că, deşi textul a apărut în cursul zilei pe un blog, ar fi vrut ca membrii CExN să îl afle în premieră de la el.

"Regret faptul că de la aliaţii noştri astăzi la prânz a apărut pe un blog, dar dumneavoastră practic îl aflaţi acum de la mine prima dată", a afirmat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel