Platforma de vaccinare, NEFUNCȚIONALĂ. La Institutul "Marius Nasta" s-au format COZI. Beatrice Mahler: Introducem datele manual
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Dr. Beatrice Mahler, managerului Institutului "Marius Nasta" din Capitală, a vorbit despre problemele cu care se confruntă medicii din cauza faptului că platforma de vaccinare nu mai funcționează.

Dr. Beatrice Mahler, managerului Institutului "Marius Nasta" din Capitală, susține că s-au format cozi deoarece s-au programat pentru vaccinare mult mai mulți oameni. O parte dintre ei s-ar fi programat telefonic, iar alții pe platformă, numărul celor programați ajungând să fie dublu față de cel normal. Totodată, pentru că platforma de vaccinare nu funcționează, medicii sunt nevoiți să introducă datele manual.

"Au fost unele probleme în cursul dimineții. Cele mai multe au venit nu neapărat din cauza faptului că nu funcționează platforma, pentru că putem introduce datele manual, ci legate de faptul că s-au programat un număr mai mare de persoane decât cele pe care am fi putut să le gestionăm. A fost o aglomerație un pic mai mare pentru că din informațiile pe care le-am primit de la cei care au venit să se vaccineze, o parte s-au programat telefonic, iar o parte s-au programat pe platformă, astfel că numărul persoanelor care s-au prezentat a fost dublu. Gestionăm situația în acest moment.

Lumea a înțeles că suntem aici și vom sta aici astfel încât toți cei ajunși la Marius Nasta să primească doza de vaccin. În mod normal centrul poate să vaccineze 192 de persoane pe zi, dar probabil că astăzi vom depăși 300. Lumea înțelege momentul, dar este neplăcut într-adevăr să te prezinți la un centru de vaccinare, să știi că ești programat și să vezi că la aceeași oră cu tine mare este programat cineva. Noi am suplimentat numărul de personal din centru pentru ca fiecare să beneficieze de procedura completă." a declarat Beatrice Mahler în direct la RealitateaPlus.

Amintim că platforma de vaccinare împotriva Covid-19 a avut din nou probleme în această dimineață. 

VEZI ȘI: Vaccinarea din Etapa II. Sistemul informatic este funcțional - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel