Petrecere pentru a vedea dacă cineva se infectează. La 30 de ani, a murit. Credea că virusul nu există. ULTIMELE sale cuvinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, după ce a participat la o „petrecere COVID”. Tânărul a murit săptămâna aceasta.

„Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale pacientului de 30 de ani care a murit la un spital din San Antonio, Texas, după ce a participat la o „petrecere COVID”, transmite ABC News.

Dr. Jane Appleby, directorul medical al spitalului, a spus că acesta le-a povestit asistentelor despre petrecerea găzduită de o persoană care fusese diagnosticată cu noul coronavirus. „Ideea era ca oamenii să se adune ca să vadă dacă virusul este real și dacă cineva se infectează”, a declarat Appleby.

Medicul a vrut să spună povestea acestui pacient nu pentru a-i speria pe oameni, ci pentru a se asigura că înțeleg că virusul poate afecta pe oricine.

VEZI ȘI: Epidemiolog: Suntem la o redeșteptare a primului val, însă sunt optimist. După această dată, va începe o SCĂDERE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel