România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 12 iul, 08:28
Petrecere pentru a vedea dacă cineva se infectează. La 30 de ani, a murit. Credea că virusul nu există. ULTIMELE sale cuvinte
Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, după ce a participat la o „petrecere COVID”. Tânărul a murit săptămâna aceasta.

„Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale pacientului de 30 de ani care a murit la un spital din San Antonio, Texas, după ce a participat la o „petrecere COVID”, transmite ABC News.

Dr. Jane Appleby, directorul medical al spitalului, a spus că acesta le-a povestit asistentelor despre petrecerea găzduită de o persoană care fusese diagnosticată cu noul coronavirus. „Ideea era ca oamenii să se adune ca să vadă dacă virusul este real și dacă cineva se infectează”, a declarat Appleby.

Medicul a vrut să spună povestea acestui pacient nu pentru a-i speria pe oameni, ci pentru a se asigura că înțeleg că virusul poate afecta pe oricine.

 

 

VEZI ȘI: Epidemiolog: Suntem la o redeșteptare a primului val, însă sunt optimist. După această dată, va începe o SCĂDERE

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro