Petrecere cu CONFFETI, muzică și ȘAMPANIE, dar FĂRĂ MASCĂ de protecție. JANDARMII au sfidat regulile chiar în fața unității. VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Alba24
Sursă foto: Alba24
În plină pandemie, jandarmii din Braşov au organizat o petrecere chiar în fața unității.

Angajații Grupării Mobile de Jandarmi Burebista din Brașov au organizat o petrecere de pensionare pentru unul dintre colegii care urma să treacă în rezervă. Jandarmii i-au făcut o surpriză pe cinste. L-au așteptat cu confetti, șampanie și muzică pusă chiar din autospecialele unității. Totul a arătat foarte frumos, doar că noi suntem în plină pandemie de Covid-19 și ar trebui să respectăm mai multe reguli, sfidate în acest caz de jandarmi. Pe filmare se poate vedea că nimeni nu poartă masca, nu este respectată distanțarea socială, iar jandarmii îl iau în brațe și îl pupă pe colegul care a ieșit la pensie.

Reacția Jandarmeriei Brașov

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public, vă comunicăm faptul că am luat la cunoștință despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, în jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune efectivă din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii în rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări.

În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre, s-a stabilit o comisie pentru a verifică acest fapt și pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel