Persoana reținută în Republica Dominicană nu este Marta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, nu este persoana arestată în Republica Dominicană. De altfel De Ce News și-a exprimat îndoiala asupra identității acestei persoane.

Potrivit comunicării oficiale transmise autorităților române de către partea dominicană, bărbatul care a fost prins cu un paşaport fals în Republica Dominicană nu este Codruţ Marta.

În urma schimbului de informaţii, implicit fotografii şi ADN, poliţiştii au confirmat că nu corespund datele comunicate de anchetatorii români în ceea ce priveşte persoana reţinută, au declarat, pentru Mediafax surse judiciare.

Informația privind arestarea lui Codruţ Alexandru Marta a apărut în cursul zilei de miercuri, sub acuzaţia de spălare de bani, formulată împotriva acestuia în România, relata Montreal Gazette în pagina electronică. De altfel, De Ce News și-a exprimat îndoiala asupra arestării fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, deoarece planșa fotografică nu corespundea cu fizionomia lui Marta.

Codruț Marta a părăsit România în luna mai, ulterior fiind dat în urmărire prin Interpol în urma unui mandat de arestare emis de autoritățile române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel