"Părinți și pitici", al zecelea site lansat de DC Media Group. Bogdan Chirieac: De la 1 iunie, va fi și în Google! Sunt câteva milioane de oameni pe care îi ţintim
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
DC Media Group lansează, de la 1 iunie, Părinți și pitici, un site dedicat vieții de familie, creșterii și educării copiilor.

"Pe 1 iunie, DC Media Group lansează cel mai puternic site pentru bebeluşi, copii, adolescenţi. Se numeşte parintisipitici.ro. Dacă îl căutaţi în bară, îl puteţi găsi, în momentul acesta. Nu pe Google, deocamdată! De la 1 iunie, va fi şi acolo. Sper să vă placă. Sunt câteva milioane de oameni pe care îi targetăm, îi ţintim cu noul nostru site - al zecelea din trust", a anunțat Bogdan Chirieac, în emisiunea Miercurea Neagră de la DCNews TV.

2. -imagine fara descriere- (parinti-si-pitici--al-zecelea-site-lansat-de-dc-media-group--bogdan-chirieac-de-la-1-iunie-sunt-cateva-milioane-de-oameni-pe-care-ii-tintim_97888500.jpg)

În noul site dedicat părinților și copiilor, veți putea regăsi categorii precum: Parenting, Sănătate, Stil de viață, Vârste și etape, Educație.

Vezi și: Când trebuie dus copilul la psiholog. Primele semne la care să fie atenți părinții 

Pot pleca părinții singuri în vacanță, fără copil? Răspunsul prof. univ. Georgeta Pânișoară

Image by Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel