Parcul Herăstrău, în paragină. Ce spun oamenii care se plimbă pe aleile acestuia: "Iarba crescuse până la brâu. Au tuns-o și au aruncat-o în lac"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Photos / Bogdan Buda
Parcul Herăstrău din Capitală se află într-o stare avansată de degradare. Deși situația s-a îmbunătățit față de ultima filmare realizată în această zonă, aleile rămân surpate, băncile sunt încă rupte, iar unii copaci par să fie pe punctul de a cădea.

Într-adevăr, mizeria generală care se observă în spațiile verzi, dar și pe lac poate fi atribuită lipsei de educație pe care o dovedesc unii vizitatori, însă haosul în care se afundă acest iubit parc din București nu poate fi ignorat.

Ce spun oamenii care merg în parc

"Nu prea-mi place cum este întreținut. Aleile sunt sparte, coșurile astea noi de gunoi nu ne trebuie, sunt și mulți copaci care sunt uscați și nu s-a făcut nimic. Îmi plac lacul, păsărelele și broaștele țestoase. Primarul ar trebui să repare aleile. Eu sunt bătrână, te împiedici de ele. Am 82 de ani și mă plimb aici zilnic, dar văd că nu s-a făcut nimic”, a spus o pensionară intervievată în această locație.

Citește mai departe pe dcnewstv.ro>>

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel