Luni, 15 iunie, au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare. Printre acestea nu este inclusă și deschiderea restaurantelor. Un bucătar cu experiență din Cluj a atras atenția asupra situației revoltătoare care pune pe butuci această ramură a HoReCa.
'Având în vedere că s-au reluat activităţile de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în mall-uri, s-au deschis terasele, cazinourile, piscinele, nu înțeleg de ce restaurantele rămân închise?! Sunt unele restaurante care nu au terase! Noi ce facem? Eu mi-am găsit două locuri de muncă în această perioadă, dar efectiv, nu pot să lucrez în urma acestor restricții. Nu este deschis niciunul! Nu înțeleg de ce?! Și noi respectăm normele impuse de autorități. Este foarte greu să trăiești din șomaj tehnic având în vedere că banii nu intră la timp! Facturile nu suportă întârziere!' a declarat pentru DC News, un bucătar din Cluj cu o vastă experiență în domeniu, atât în țară, cât și în străinătate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video