Păltiniș, gazda a 40 de artiști români la tabăra de creație
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Marius Moga
Marius Moga

Aproape 40 de artiști și-au reunit forțele pentru a crea hituri săptămâna aceasta la tabăra de creație de la Păltiniș, inițiată de Marius Moga, scrie Realitatea.net.

Autor: Adela Jușcă

Tabăra de muzică dispune de șapte studiouri amenajate într-un hotel din Păltiniș. La eveniment participă producători și muzicieni consacrați din Romania, precum și tineri talentați care nu s-au afirmat încă. Printre artiștii prezenți se numără CRBL, Andra si Loredana.

CRBL este foarte încântat: "De la 7 seara până la 7 dimineaţa am stat în studio. Am intrat în fiecare studio, pe unde era, am mai făcut două versuri, acolo am mai dat o idee, acolo... E frumos, este foarte frumos. Mi-aş dori să vin într-o tabără de asta să-mi fac albumul, ştii?"

Marius Moga declară că a preluat ideea unei tabere de muzică din SUA: "Tot mergând în State şi văzând că se fac camp-uri de scris muzică, peste tot în lume, nu doar în America, m-am gândit 'Băi, în România de ce niciodată nu se adună compozitorii şi mai noi, şi mai consacraţi, care să compună împreună, undeva, într-un loc, departe de... nu ştiu, oameni care te sună – alo, ce faci? Mergem la Tineretului, mergem să bem o bere?'...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel