Pacienţi vindecaţi de COVID-19, REINFECTAȚI. Sunt internați la Sibiu
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Mai mulți pacienți ce au fost infectați cu coronavirus, iar mai apoi s-au vindecat, au fost reinfectați. Ei se află internați în spital. 

Patru pacienţi vindecaţi de COVID-19 şi externaţi din spital s-au reinfectat şi sunt din nou internaţi, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, scrie Agerpres. 

"În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, 616 de persoane (dintre care 575 adulţi şi 41 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate şi externate 468 de persoane, iar 48 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea, un număr total de 4 persoane au fost reinfectate dintre cele care au fost vindecate şi externate", a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, în acest moment, Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu monitorizează un număr de 958 persoane izolate şi 35 persoane în carantină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel