Orban, la ”Ora prim-ministrului″: Pe ei i-am schimbat! A fugit de la locul de muncă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban a fost prezent, luni după-amiază, în Camera Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului″, la dezbaterea pe tema achiziţiilor făcute de Unifarm în contextul pandemiei de COVID-19.

„Vă referiți la schimbări de manageri de spitale județene. Păi vă dau câteva exemple de manageri de spitale județene pe care i-am schimbat. Managerul de la Focșani, care a fugit de la locul de muncă și care a trebuit înlocuit cu un manager să conducă un spital aflat în derivă, în incapacitate de a trata pacienți. Am înlocuit managerul de la Spitalul Județean Deva, aflat în subordinea Consiliului Județean, după pierderea completă a controlului asupra funcționării spitalului și am adus manager militar, medic militar”, a zis Ludovic Orban.

„Spitalul de la Suceava, unde, de asemenea, am schimbat managerul aflat în funcțIe cu medic militar adus de la Brașov”, a adăugat premierul.

„Nimeni nu a impus niciun manager de spital să facă nicio achiziție decât conform procedurilor legale”, a subliniat Ludovic Orban. 

Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

Camera lucrează în sesiune extraordinară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel