Oracolul Vedetelor. Maria Constantin, dezvăluiri inedite despre Survivor, muzică și familie / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Maria Constantin este invitata Georgianei Ioniță, vineri, de la ora 19:00, în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.  

Maria Constantin, un artist cu un talent aparte, se descrie ca fiind „un om extrem de muncitor” și spune că a luptat mult pentru tot ce a primit în viață. 

Mamă, artist de succes și viitoare mireasă, Maria Constantin și-a început anul cu participarea la Survivor România. Aventura ei în junglă s-a terminat rapid, după doar o săptămână, însă a avut timp suficient să își pună la încercare abilitățile de supraviețuitor, dar și să-și depășească limitele. 

Într-o discuție sinceră despre viață, reușite și eșecuri, Maria Constantin își pune sufletul pe tavă și face dezvăluiri sensibile despre viața ei personală, despre alegeri, despre obstacolele pe care le-a avut de depășit, dar și despre forța cu care a reușit să se ridice după fiecare căzătură. 

Un artist care studiază în permanență, se reinventează și se construiește în fiecare zi, cântăreața va povesti cum au arătat primii ei pași în meseria de artist, cum a influențat-o tatăl său să își găsească drumul muzical, dar și care a fost cel mai mare vis al ei, la care nu a renunțat niciodată. 

Un interviu altfel, în care o veți descoperi într-o nouă lumină pe artista Maria Constantin. 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 10 februarie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

  


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel