Data publicării:

Olimpia Ardelean, exclusă din USR, anunță un ”nou set de sancțiuni stupide în Biroul Național”

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Olimpia Ardelean, exclusă recent din USR, i-a acuzat pe liderii formațiunii că au luat „un nou set de sancțiuni stupide azi noapte în Biroul Național”.

„Un nou set de sanctiuni stupide azi noapte in Biroul National

- Claudia Postelnicescu, exclusa din USR inclusiv pe interviul de la Digi24 de ieri ce a dus la sesizari depuse ieri dupa ora 18, judecate ieri seara. Mosteanu nu s-a recuzat desi s-a antepronuntat la Digi numind-o "fosta colega" inainte de sedinta.

- fostul presedinte USR Giurgiu Cosmin Andronache a incalcat legea la europarlamentare - sanctionat atunci ingaduitor cu doar 3 luni suspendare de echipa Barna al carui aliat le era intern. Cel care i-a facut sesizare si a povestit faptele, Visinel Balan, a fost sanctionat azi cu 1 an pentru ca a spus ca exista un "grup infractional". Asta e crima lui, cum s-a exprimat cand a povestit niste fapte penale.

- Si finalul, culmea penibilului, mult dupa miezul noptii, vine in speta in care Stoe Cosmin si Daniel Giurcă au fost acuzati si sanctionati aspru (1 an suspendare + 6 luni in cazul lui Daniel) pentru acces neautorizat la date confidentiale. Spus asa cu gravitate de parca ar fi hackuit Anonymous serverele USR. Doar ca nu. Cosmin a cerut acces la minutele Biroului National (BN) -care nu sunt confidentiale", a scris pe Facebook Olimpia Ardelean.

„Atat de destepti sunt cei care vor sa salveze Romania. Anyone with the link can edit. Asa isi tinea Biroul National datele", a adăugat Ardelean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel