Data publicării:

Un câine tuns ca un personaj din Star Wars fură spectacolul online – dar nu pare deloc încântat /VIDEO

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Viral
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm

Într-o lume în care videoclipurile cu animale drăgălașe sunt la ordinea zilei, un patruped a reușit să devină vedeta momentului pe internet.

Citește și: Ce trebuie să faci atunci când animalul de companie îți distruge casa

De această dată nu e vorba de vreo năzbâtie obișnuită, ci de o tunsoare neobișnuită care l-a transformat pe câine într-un mini Chewbacca din “Războiul Stelelor”. Singura problemă? Câinele pare complet dezamăgit de noul său look galactic!

Hairstylistul patrupedului a vrut să facă un gest creativ și a decis să-l tundă pe bietul câine în stilul celebrului Chewbacca. Rezultatul a fost unul adorabil – pentru noi, oamenii – dar câinele nu pare să fie pe aceeași lungime de undă. Expresia sa demoralizată a furat atenția internauților, iar videoclipul cu tunsoarea sa stelară a devenit rapid viral.

După ce câinele a fost prezentat online, reacțiile au fost pe măsură. Internauții au izbucnit în râs la vederea feței dezamăgite a cățelului și au inundat comentariile cu mesaje amuzante și inimioare. Chewbacca sigur ar fi mândru, dar acest câine pare gata să-și sune avocatul.

Ce părea a fi o simplă vizită la salonul de grooming s-a transformat într-un hit online, iar câinele nostru, deși nu e foarte impresionat de noua sa imagine, a reușit să aducă un val de veselie pe rețelele sociale. Clipul continuă să strângă vizualizări și distribuiri, iar expresia resemnată a patrupedului a adus un zâmbet pe fețele tuturor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paw Posing (@paw.posing)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel