Oana Bulai: PSD a redepus în Parlament proiectul de lege care permite finalizarea hidrocentralelor construite în arii protejate
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Oana Bulai, deputat PSD de Neamț, spune că cele 11 hidrocentrale construite în ariile protejate trebuie terminate. PSD a redepus un nou proiect în parlament în acest sens.

"Proiectele energetice sunt foarte importante în contextul actual. Toate țările din Uniunea Europeană, dar și din întreaga lume, caută soluții pentru a-și asigura surse de energie.

Ar fi iresponsabil ca România să renunțe la proiecte din energie care sunt deja construite. PSD a redepus în Parlament proiectul de lege care permite finalizarea hidrocentralelor construite în arii protejate! Legea depusă de PSD este în sine bună. Totuși, din cauza atitudinii conduerii USR, care a contestat la CCR proiectul inițiat de PSD și adoptat de Parlament, am pierdut 7 luni, timp în care aceste hidrocentrale puteau fi terminate. La redepunerea acestui proiect de lege s-au avut în vedere toate obiecțiile făcute de CCR.

Cred că și cei din USR regretă acum fapta lor iresponsabilă.

Sunt 11 hidrocentrale aproape finalizate, iar abandonarea acestora ar fi o decizie greșită.

Trebuie să utilizăm toate resursele de care dispunem pentru a ne asigura necesarul de energie. În vremuri grele trebuie să ținem cu România, cu românii!", precizează parlamentarul PSD de Neamț.

Vezi și: Florin Manole: PSD Sector 1 cere demisia primarului Clotilde Armand

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel