O tânără s-a dus la mall cu pisica în geantă ”să-şi poată cumpăra haine şi machiaje”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Pisică
Pisică
O brașoveancă a fost oprită de polițiști și verificată. Aceștia au rămas stupefiați când au auzit că femeia a ieșit la plimbare cu pisica și că vrea la mall să-și cumpere haine și machiaje.

O tânără din Brașov și-a plimbat pisica la mall pentru a-și cumpăra haine și machiaje, scrie Adevărul.ro. Animalul de companie a fost un pretext bun pentru ca aceasta să iasă afară din casă. 

Întâmplarea a fost relatată de Cosmin Andreica, preşedintele sindicatului poliţiştilor europeni Europol, care a relatat una dintre poveștile cu care s-au confruntat polițiștii care îi verifică pe oameni pe străzi. 

Tânăra a cerut schimbarea Ordonanței Militare 

”O tânără s-a gândit să-şi plimbe pisica la mall. De fapt avea de gând să-şi cumpere nişte haine, iar plimbarea pisicii în geantă era numai un pretext. La venirea poliţiei, după ce i s-a explicat că magazinele din mall sunt închise, s-a enervat foarte tare şi a cerut chiar schimbarea Ordonanţei Militare în aşa fel încât ”lumea să-şi poată cumpăra şi haine sau articole de machiaj nu numai mâncare sau medicamente”, a declarat Cosmin Andreica pentru ”Adevărul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel