O nouă orgie sexuală, în plină pandemie, în Belgia. Ce au descoperit polițiștii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
După ce acum două săptămâni europarlamentarul ungar Jozsef Szajer a fost prins de polițiști la o orgie în Bruxelles, o petrecere similară a fost spartă de oamenii legii în orașul Virton.

De această dată polițiștii belgieni au spart o orgie sexuală din orașul Virton, aflat în regiunea valonă, la 2 kilometri de Luxemburg, scrie The Brussels Times. La petrecere luau parte peste 50 de persoane, toate venite special din Franța, încălcând regulile carantinei valabile în Belgia. Poliția a intervenit după ce au primit două reclamații potrivit cărora la o casă aflată chiar în fața unui spital are loc o petrecere la care participă 20 de persoane. Veniți la fața locului, oamenii legii au avut parte de o surpriză. Nu era vorba despre 20 de participanți, ci despre 52, mulți dintre ei dezbrăcați.

Se pare că aceștia luau parte la o petrecere sexuală dată de o franțuzoaică ce împlinea 28 de ani și care închiriase pentru această ocazie casa de vacanță din Belgia. Toți au fost amendați cu câte 250 de euro, iar o persoană a fost pusă sub acuzare pentru posesie de droguri.

Amintim că acum două săptămâni o altă orgie sexuală  a fost descoperită de poliția belgiană chiar în capitala Bruxelles. Știrea a făcut înconjurul lumii, asta pentru că printre participanți era și un europarlamentar ungar din partidul lui Viktor Orban.

VEZI ȘI: Un europarlamentar ungar a demisionat din Parlamentul European. A fost prins de poliție: "Îmi voi asuma"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel