Corneliu Ștefan și-a depus candidatura pentru un nou mandat la președinția CJ Dâmbovița
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Corneliu Ștefan
Sursa foto: Facebook Corneliu Ștefan
Corneliu Ștefan a anunțat că și-a depus, astăzi, candidatura pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița.

"Astăzi, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, însoțită de lista cu propunerile #PSD #Dâmbovița pentru componența consiliului.

Mai înainte de toate, este o continuare a angajamentului nostru față de dâmbovițeni și față de viitorul județului nostru! Vom continua la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița pentru că, alături de dâmbovițeni, avem de finalizat obiective importante pentru județ. 

Astăzi, după patru ani de muncă susținută alături de colegii din conducere și de consilierii județeni, avem proiecte în derulare și în pregătire de peste 1,8 miliarde de euro. Acestea însă nu ar fi fost posibile fără sprijinul constant al dâmbovițenilor care ne-au susținut și au arătat că au încredere în noi.

Am construit împreună, iar astăzi, la depunerea dosarului de candidatură, vreau să le mulțumesc celor 125.000 de dâmbovițeni care, prin semnăturile lor, ne-au arătat că apreciază tot ceea ce am realizat împreună.

Suntem o echipă puternică, iar mesajul dat de Dâmbovița pentru data de 9 iunie este clar: vom merge mai departe împreună", a transmis Corneliu Ștefan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel