O femeie se va căsători cu propriul fiu. Cuplul aşteaptă și un copil
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
mama si fiu
mama si fiu

Rămasă văduvă la 40 de ani, o femeie din   Zimbabwe a anunţat că se căsătoreşte cu fiul ei, de 23 de ani, cu care aşteaptă şi un copil,potrivit Jade African.

Betty Mbereko a declarat că face acest gest deoarece, după moartea soţului ei, a cheltuit sume considerabile de bani pentru a-şi trimite fiul la şcoală. Cum băiatul de 23 de ani este acum angajat, femeia consideră normal să profite de banii săi, după ce a investit în el. “M-am chinuit să-mi trimit fiul la şcoală, nu m-a ajutat nimeni. Acum, fiul meu lucrează şi toţi mă acuză că fac ceva greşit. Lăsaţi-mă să mă bucur de roadele muncii mele”, a spus Betty.

Astfel, în loc să se recăsătorească cu unul dintre fraţii fostului ei soţ, bărbaţi care o curtează, Betty l-a ales tocmai pe fiul său biologic. Mai mult, femeia e însărcinată în 6 luni şi aşteaptă un copil cu băiatul său.

Ceilalţi locuitori ai satului unde stau Betty şi fiul său nu sunt de acord cu căsătoria dintre cei doi şi anunţă că îi vor alunga din sat dacă vor oficializa relaţia. “În trecut, ar fi fost ucişi cu pietre pentru aşa ceva, dar acum nu mai putem face asta, pentru că ne e frică de autorităţi”, au declarat sătenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel