O casă cu lățime de doi metri se vinde pentru 150.000 de lire, în Marea Britanie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Jens Neumann de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Jens Neumann de la Pixabay
O casă din Marea Britanie, ce are o lățime de doar 2,2 metri, a fost scoasă la vânzare la prețul de 150.000 de lire sterline.

O casă în miniatură, de 2,2 metri lățime, care abia poate fi văzută de pe stradă, a fost scoasă la vânzare la prețul de 150.000 de lire sterline, scrie Mirror.

Casa care se află la marginea orașului Swansea, sudul Țării Galilor, are sufragerie, dormitor, hol, sufragerie și baie. Deși cel mai probabil are nevoie de renovare, agenții imobiliari cred că se va vinde în scurt timp.

Agenții imobiliare se bazează pe locația în care se află.

„O oportunitate extrem de rară și specială de a cumpăra probabil cea mai mică casă din Mumbles. Această proprietate cu adevărat unică oferă cumpărătorului o șansă de a cumpăra o parte din istoria Mumbles”, este anunțul pentru vânzare. 

Iată casa de 2,2 metri lățime

Casă scoasă la vânzare cu tot cu proprietarul îngropat în curte, în UK. Bărbatul se numea Michael Jackson

La începutul acestui an, o casă din Marea Britanie a fost scoasă la vânzare cu tot cu mormântul proprietarului, care se află în curte.

Un britanic de 61 de ani, care se numea Michael Jackson, a cerut familiei, înainte de moarte, să fie îngropat în grădina casei sale. Dorința i-a fost respectată, iar familia a scos la vânzarea proprietatea, cu tot cu mormântul bărbatului. 

Deși familia se mutase din casă, el a rămas acolo până în luna septembrie a anului trecut, când a decedat. Ba mai mult, un preot a și ținut slujba de înmormântare acolo, scria The Sun

Casa cu trei dormitoare a fost scoasă la vânzare, cu tot cu mormânt, pentru suma de 125.000 de lire sterline.

În unele zone din Italia, casele se vând la prețul de 1 euro 

În pofida pandemiei, un lucru rămâne constant în mai multe zone din Italia: casele se vând la prețul de 1 euro, scria CNN la finalul lunii aprilie.  

Atunci, venise rândul unui alt oraș sicilian, respectiv Castiglione di Sicilia, să ofere case la prețul unei cafele.

Unde se află localitatea

Situat pe versanții Muntelui Etna, în apropiere de plajele de pe coasta de est a Siciliei, orașul vinde o varietate de case: aproximativ 900 de imobile abandonate. Cele mai multe sunt situate în vechi părți ale orașului.

Primarul Antonino Camarda a întreprins un proiect ambițios de a da o nouă viață satului său, unde populația a scăzut de la 14.000 la începutul anilor 1900 până la doar 3.000 astăzi.

În tot mai multe localități din Italia, în care oamenii și-au părăsit locuințele, se pot cumpăra proprietăți la prețul de 1 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel