O barcă a eșuat pe malul ucrainean al Dunării. UPDATE: Persoanele implicate s-au întors în România după nouă ore
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Agerpres
Foto cu rol ilustrativ: Agerpres
O barcă cu două persoane la bord a avut o avarie pe malul ucrainean al brațului Chilia al Dunării și nu s-a întors pe malul românesc nici după șapte ore.

Anunţul privind eşuarea bărcii cu doi turişti cel mai probabil pe malul ucrainean al Dunării a fost făcut de un pescar, iar lucrătorii Gărzii de Coastă au confirmat incidentul din apropiere de satul Tatanir, aparţinând comunei Chilia Veche.

"În momentul de faţă, se fac actele necesare preluării persoanelor şi aducerii acestora în siguranţă pe malul românesc", a precizat pentru AGERPRES, joi seara, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Andrei Ene, conform Agerpres.

UPDATE

Cele două persoane aflate în barca eşuată pe malul ucrainean al braţului Chilia al Dunării au ajuns pe malul românesc după aproape nouă ore de la înregistrarea incidentului, a anunţat Garda de Coastă joi seară.

Barca în care se aflau cei doi turişti a eşuat pe malul ucrainean în jurul orei 11,30 iar după confirmarea incidentului din apropierea satului Tatanir, aparţinând comunei Chilia Veche, lucrătorii Gărzii de Coastă au început discuţiile cu omologii ucraineni pentru returnarea celor doi cetăţeni români.

Formalităţile autorităţilor ucrainene pentru preluarea de către poliţiştii de frontieră români a celor doi pasageri din barca eşuată, cel mai probabil turişti, s-au încheiat în jurul orei 21,00.

Potrivit datelor oficiale, barca celor doi pasageri a rămas eşuată pe malul ucrainean al Dunării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel