Numerele Smorfice, o mină de aur pentru jucătorii la Loto: Numerele de la 31 la 60 (II)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Erik Mclean: Pexels
Fotografie de la Erik Mclean: Pexels
Originea ”Smorfiei” este asociată adesea cu cabala evreiască, care utilizează asocierea numerelor cu anumite clasificări ale numelor sau evenimentelor,  într-o formă mistică şi ezoterică, pentru a dezvălui înţelesurile ascunse din spatele realităţii aparente.

După cum am menționat într-un articol anterior în care am redat înterpretarea numerolor de la 1 la 30, Smorfia este în strânsă legătură cu Morpheus, zeul somnului în Grecia antică. Prin urmare, numerele de jucat și visele sunt strâns legate.

Potrivit Supereva, jucătorii de loto care urmează ”dictatele” Smorfiei, de fapt, interpretează de obicei visele lor asociindu-le cu numere între 1 și 90.

Interpretarea numerelor de la 31 la 60

Numerele Grimasei sunt 90, așa că lista este încă lungă. Așadar, să vedem semnificațiile atribuite numerelor cuprinse între 31 și 60.

31 indică proprietarul, 32 peștele anghilă și 33 pot fi doar anii lui Hristos. Numărul 34 este capul și 35 este pasărea. 36 reprezintă castanetele, în timp ce 37 este călugărul. Atentie la 38, pentru că reprezintă violențe, lovituri pe când 39 reprezintă spânzuratul, lațul de la gât.

Continuând cu cifrele: plictiseala este egal cu 40, 41 este cuțitul, 42 este cafeaua, 43 corespunde unui vecin nepoliticos, în timp ce 44 ar trebui să fie jucat dacă ai visat închisoare.

45 corespunde unui vin bun, în timp ce 46 reprezintă bani. Dacă visezi un mort, joacă numărul 47, iar dacă în visul tău mortul vorbește, joacă 48. Dacă visezi carne alege 49, 50 dacă ai visat pâine și 51 este echivalentul unei grădini.

Numărul 52 este simbolul mamei, în timp ce un om bătrân este reprezentat de 53 de ani, iar dacă acesta are pălărie, atunci este 54.

Muzica are 55, 56 indică căderea și 57 reprezintă cocoșul. Numărul 58 ar trebui jucat dacă este vorba despre vreun cadou visat, numărul 59 este asociat cu părul și numărul 60 dacă este vorba de un plânset.

Vezi și:

Numerele Smorfice, o mină de aur pentru jucătorii la Loto: Numerele de la 1 la 30 (I)

Numerele Smorfice, o mină de aur pentru jucătorii la Loto: Numerele de la 61 la 90 (III)

*Rămâneți pe DCNews pentru următoarele părți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel