Data actualizării:
Data publicării:

Nuclearelectrica alocă 6,86 milioane lei pentru instalarea unor sisteme de alarmă antiefracţie

Autor: Andrei Itu | Categorie: Economie
WhatsApp
Nuclearelectrica alocă 6,86 milioane lei pentru lucrări de instalare a unor sisteme de alarmă antiefracţie, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 24 de luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

'Achiziţia are ca obiect execuţia lucrărilor de montaj a echipamentelor periferice de protecţie fizică la Depozitul Intermediar de Combustibil Ars CNE Cernavodă', se menţionează în anunţ. Contractul va fi atribuit prin procedura 'cerere de ofertă', pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 mai 2024, ora 15:00.

Nuclearelectrica are ca domenii de activitate producerea de energie electrică, termică şi de combustibil nuclear. Nuclearelectrica are două sucursale, fără personalitate juridică: Sucursala CNE Cernavodă, care exploatează Unităţile 1 şi 2 de la CNE Cernavodă şi serviciile auxiliare, şi Sucursala FCN Piteşti, fabrica de combustibil nuclear. De asemenea, este acţionarul unic al companiei de proiect EnergoNuclear, deţinând 100% din acţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel