Roubini pe Twitter: Jocurile Olimpice, un eșec. Londra e goală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
London-Bus
London-Bus

Nouriel Roubini, supranumit profetul crizei, a declarat că din punct de vedere economic, Jocurile Olimpice de la Londra sunt un eșec. Londra este goală, a scris cunoscutul economist pe contul personal de Twitter.

Economistul Nouriel Roubini consideră că ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice sunt un eșec economic și că posibilii turișit s-au speriat de știrile din presă care anunțau că Londra va fi suprapopulată în această perioadă.

 ”Olimpiada este un eșec economic. Londra este goală: hoteluri, restaurante, străzi. I-au speriat pe toți cu avertismentele lor” a scris Roubini pe contul personal de Twitter, potrivit Business Insider.

 Ba mai mult, Londra a devenit ”un oraș zombie”. ”Au speriat toți turiștii care nu veneau la Olimpiadă. I-au obligat pe londonezi să plece. Au obligat 2 milioane să lucreze de acasă” a mai scris economistul.

 Pe de altă parte, retailerii londonezi au cerut să nu se mai scrie despre traficul aglomerat din oraș. Firmele de taxi au raportat pierderi de 20-40% de la începutul JO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel