Norvegia bate România. Un român l-a UIMIT pe Barbu: "Ești nebun?!" ȘAPTE cazuri în TOATĂ țara. "Secretul nu e la Guvern, ci la OAMENI"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un român strabilit Norvegia a povestit cum decurge situația de acolo, în plină pandemie de COVID-19. Acesta a oferit detalii halucinante, greu de crezut în această perioadă dificilă la nivel mondial. Care este secretul Norvegiei și de ce nu poate și România?

Un român stabilit în Oslo, capitala Norvegiei a povestit în direct la B1 TV cum decurge situația de acolo, în plină pandemie de COVID-19. Acesta a aruncat bomba și l-a surprins pe jurnalistul Tudor Barbu. 

În prezent, în toate spitalele din Norvegia sunt internați doar șapte pacienți infectați cu COVID-19 și niciunul la Terapie Intensivă. 

Iată dialogul incredibil dintre Tudor Barbu și românul din Norvegia

"Sunt doar șapte pacienți cu COVID-19, internați în spitalele din toată țara. Sunt cinci milioane de locuitori și avem doar șapte cazuri în toată țara. Bine, au fost mult mai multe acum vreo două săptămâni, o lună, au fost...cred că depășeau suta", a declarat românul stabilit în Norvegia. 

Tudor Barbu: Aaaa, enorm. Multe cazuri ești nebun?! O sută se cazuri...

Român în Oslo: Știi care e culmea? Că din ăia șapte, nu e niciunul la ATI!

Tudor Barbu: Dă-mi și mie o invitație, că poate m-aș repezi până la Oslo să stau și eu, așa, puțin, vreo șapte, opt, nouă, zece ani.

Român în Oslo: Sunt 253 de decedați și ultimul declarat a fost acum trei sau patru zile.

Tudor Barbu: Pai cum ați reușit? Cum a reușit Guvernul de la Oslo ca țara să aibă doar șapte cazuri, niciunul la ATI? Ce secret aveți?

Român în Oslo: Pai eu nu cred că e vorba de guvernanți! Cred că e vorba de oameni, de moralul poporului, al oamenilor. Adică aici se ține distanța, la fiecare magazin e dezinfectant, nu intră foarte multe persoane în magazine, poartă masca și asta nu e ceva impus. Și aici au fost cazuri în care au făcut o relaxare la tarase și restaurante, acum două săptămâni, dar lumea nu a respectat și deja au început să închidă restaurantele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel