Noi restricții impuse în localități din Suceava, unde a crescut incidența cazurilor de Covid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Suceava a decis instituirea unor noi restricții în localitățile Fălticeni, Milișăuți, Horodnic de Jos, unde incidența cazurilor de Covid a trecut de 1,5 la mia de locuitori, și în Pojorâta, unde incidența e de peste 3 la mie.

Potrivit unei decizii a CJSU Suceava, în localitatea Pororâta incidența a ajuns la 3,02 la mia de locuitori. Aici, începând din noaptea de joi spre vineri, de la ora 0.00, va fi interzisă activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și a restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor. De asemenea, activitatea teraselor este permisă, cu asigurarea unei distanțe de 2 metri între mese și așezarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sutn din familii diferite.

Aceleași măsuri sunt aplicate și în comuna Bălăceana, unde restricțiile sunt menținute pentru încă 14 zile, după ce incidența cazurilor de Covid a ajuns 3,37 la mia de locuitori.

De asemenea, potrivit deciziei CJSU Suceava, în orașele Fălticeni și Milișăuți, precum și în comuna Horodnic de Jos, unde incidența cazurilor a depășit 1,5 la mia de locuitori este permisă desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole, a restaurantelor și cafenelelor din interior fără a se depăși 30% din capacitatea spațiului.

Aceleași măsuri vor fi menținute în localitatea Mitocu Dragomirnei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel