Noi magazine Enel în Ilfov, mai aproape de clienți
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Enel a deschis încă două magazine în județul Ilfov, în Bragadiru și Popești-Leordeni.

Enel Energie Muntenia își extinde rețeaua de magazine din jurul Capitalei și deschide două noi centre de relații cu clienții în județul Ilfov, în orașele Bragadiru și Popești-Leordeni.

Magazinul Enel din Bragadiru este situat pe strada Cristalului, numărul 3, cele mai apropiate mijloace de transport fiind autobuzele 185, 302, 421 si 424. Cel de-al doilea magazin deschis în Popești-Leordeni se află pe strada Amurgului numărul 34, spațiul 5A, în apropierea stației de metrou Dimitrie Leonida (M2). În ambele centre de relații cu clienții programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9 și 17.

„Continuăm să ne extindem în zonele rezindențiale aflate în plină expansiune, din apropierea Bucureștiului, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri. Magazinele deschise în orașele Bragadiru și Popești-Leordeni se alătură celorlalte două centre din județul Ilfov, respectiv din Buftea și Roșu, și respectă standardele ridicate ale Enel în relația cu clienții săi. Ne bazăm planul de extindere a rețelei de magazine pe crearea unui model de retail prietenos și confortabil, optimizând experiența consumatorilor”, a spus Marius Chiriac, directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Magazinele acoperă o gamă largă de servicii, într-un spațiu prietenos, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru cei de afaceri, precum oferirea informațiilor despre serviciul de furnizare a energiei electrice și gazului natural (detalii legate de semnarea contractelor, derularea contractelor, consumul de energie, schimbarea furnizorului) sau ofertarea produselor și serviciilor comerciale ale Enel (oferte de electricitate și gaz natural, echipamente precum aparate de aer condiționat, centrale termice, boilere electrice, servicii de asistență electricitate și gaze naturale).

Cele două centre de relații cu clienții inaugurate la începutul acestui an cresc numărul total de magazine Enel la nivel național, atât proprii, cât și operate prin parteneri, la 84, pentru ambele companii de furnizare ale Enel - Enel Energie Muntenia și Enel Energie. Până în prezent, Enel a investit peste 5 milioane de euro în extinderea și modernizarea rețelei sale de magazine, construind una dintre cele mai mari rețele naționale de magazine a unui furnizor local de energie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel