Nicu Alifantis lansează, luni, albumul şi cartea "Leoneed is love", cu 12 cântece pe versuri de Leonid Dimov
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Nicu Alifantis lansează luni, 29 noiembrie, setul album şi carte cu titlul "LEONEED IS LOVE". 

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea cu cântec a Set-ului ALIFANTIS • DIMOV – LEONEED IS LOVE (Carte & CD). Evenimentul va avea loc luni, 29 noiembrie 2021, la Teatrul Dramaturgilor Români, orele 19:30.

Din cauza normelor în vigoare în această perioadă, numărul spectatorilor fiind mult redus, evenimentul va fi transmis în direct, on line, pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/AlifantisOficial/

Cum în ziua de astăzi distanțele au devenit relative, vă așteptăm cu drag în spațiul virtual și vă mulțumim pentru înțelegere!Alifantis & Zan și echipa Alifantismusic, transmite artistul pe pagina oficială de Facebook.

LEONEED IS LOVE:

 12 cântece pe versuri de Leonid Dimov
• 6 dintre cântece au fost compuse pentru spectacolul „Swanewit”, montat la Brăila în 1973, în regia lui Alexandru Tocilescu.
• Alte 6 au fost compuse în perioada 1975 – 1977
• După 48 de ani cântecele au fost adunate pe acest album.
• Un omagiu comun adus poetului Leonid Dimov și regizorului Alexandru Tocilescu.
• Dimov tocilit de Alifantis & Zan, 2021
• Un produs ALIFANTISMUSIC, disponibil în format CARTE & CD din 29 NOIEMBRIE 2021.

Idee pentru cadourile de Crăciun. Alifantis: La noi nu există nici Black Friday și nici Discount-uri! Prețurile sunt corecte

Nicu Alifantis vă invită să faceți cele mai frumoase cadouri de Crăciun. 

”AVERTISMENT! Doamnelor și Domnilor, La ALIFANTISMUSIC nu există nici Black Black Friday și nici Discount-uri! Prețurile sunt corecte, produsele sunt pe măsură și tot ce ne dorim e să nu-i dezamăgim pe cei ce cumpără. Prin urmare, cartea și muzica marca Alifantis nu sunt în pericol să se degradeze, deci nu dăuneză sănătății. Suntem aici pentru voi! Vă mulțumim și vă așteptăm să ne bateți la ușa magazinului”, a fost mesajul lui Nicu Alifantis.

Idei de cadouri:

1. Între ieri și mâine

”Între ieri și mâine o carte cu 19 poezele, 6 licurici, 4 gânduri, 7 amintiri, 7 scrieri pandemice și 7 desenele de Horațiu Mălăele, toate învăluite în caligrame. Un exercițiu al minții și al sufletului în care am lăsat gemenii din mine să se ciondănească, să polemizeze, să se-mprietenească și să se ocrotească. Am asistat neutru la „războiul” lor, iar până la concluzia finală voi păstra distanța fizică, chiar și față de mine.

Ediția Întâi 2020
Data apariției 02.10.2020
ISBN 978-606-023-190-5
Autor Nicu Alifantis
Ilustrații Horațiu Mălăele
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 64
Editura Tracus Arte

Livrare gratuită la comenzi peste 100 lei. La cerere, produsele pot fi însoțite de autograful autorului. Vă rugăm să menționați acest lucru în momentul comenzii”, aflăm de pe site-ul Alifantis.ro. Preț: 29 lei.

2. Țara de unde vin…

O Carte și un CD închinate Centenarului Marii Uniri, o înșiruire a douăsprezece cântece de țară compuse în perioada 1974-1984, cu partiturile și textele acestora, cu citate despre patrie, patriotism, popor ale unor mari personalități, cu povești și fotografii despre cântece și artiști. Prefața cărții e semnată de Ioan Aurel Pop.
O parte din cântece au fost înregistrate, editate pe Disc, difuzate la Radio și TV, iar altele au fost cântate doar în concerte.

Ediția întâi 2018
Data apariției 13.07.2018
ISBN 978-973-0-27145-4.
Autor Nicu Alifantis
Dimensiuni 186 x 136 mm
Nr. pagini 68
Editura Alifantismusic

CD collection, 2018
Label Alifantismusic
Format digipack
Genre rock
Style folk rock
Producător Alifantismusic
Country Romania

Preț: 49 lei.

3. Tablou Pebble 07 - Declarație

„Iubim să fim îndrăgostiți, acesta este adevărul.”

Spune o poveste cu ajutorul tablourilor Elefantastic! O colecție de tablouri gingașe, pline de emoție, care cuprind sentimente de dragoste, ce pot fi dăruite oricând.

• Tablourile Pebble Art sunt realizate manual, din pietre, pietricele, scoici, crengi sau alte materiale naturale. De aceea, chiar daca două tablouri pot fi similare, acestea nu vor fi identice.


• Tabloul poate fi agățat pe perete sau așezat pe o poliță.


• Dimensiune ramă: 10×15 cm


• Culoare ramă: wenghe


• Tabloul se realizează la comandă în termen de 2 zile.


• Autor: Maria Alifantis (Elefantastic)

Preț: 119 lei.

Mai multe cadouri găsiți pe Alifantis.ro. Sunt idei pentru toate buzunarele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel