Mutarea PSD pentru a câştiga în Transilvania. Radu Moldovan dă cărțile pe față
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Radu Moldovan, vicepreşedinte regional PSD, a vorbit despre strategia pe care trebuie să o aibă partidul pentru a câştiga voturile oamenilor din judeţele mari ale Transilvaniei. 

"Nu va fi simplu, dar trebuie să facem acest lucru. Pentru prima dată în conducerea PSD sunt câţiva reprezentanţi în poziţii importante din Transilvania: preşedintele Consiliului Naţional – Vasile Dâncu, un prim-vicepreşedinte -  Sorin Grindeanu. Suntem trei vicepreşedinţi propuşi: Laurenţiu Nistor de la Hunedoara, eu de la Bistriţa şi Gabriel Zetea de la Maramureş. Cred că vocea liderilor social-democraţi din Transilvania se va face mai bine auzită la Bucureşti şi va fi obligatoriu să construim politici publice, oferte pentru alegătorii din Transilvania", a declarat, pentru DC News, Radu Moldovan.

Moldovan: "Trebuie să reconstruim foarte mult în Transilvania"

"În Transilvania oamenii au fost mai sensibili şi mai atenţi la greşelile pe care le-a făcut PSD-ul. Cred că, de multe ori, am acoperit agenda proiectelor bune pe care le-am făcut pentru oameni cu dezbateri în altă zonă care nu aveau legătură directă cu cetăţenii, iar modul în care PSD a fost sancţionat în Transilvania a fost mai dur decât în altă parte.

Trebuie să reconstruim foarte mult în Transilvania, nu va fi simplu. (...) Va trebui să pregătim profesionişti, oameni bine pregătiţi pentru marile centre din Transilvania, pentru că va trebui să câştigăm Clujul, Sibiul, Braşovul, Bihorul, judeţele mari din Transilvania", susţine Radu Moldovan.  

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel