Morți dezbrăcați. Narcisa Iorga, despre Vlad Voiculescu: Există un prost mai mare decât ăsta?
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Voiculescu și înmormântarea
Voiculescu și înmormântarea
Narcisa Iorga a comentat reacția lui Vlad Voiculescu privind protocolul de înmormântare în cazul morților infectați cu noul coronavirus.

”Am crezut că mai prost decât Andrușcă nu există. A apărut Grindă. Apoi am zis că mai prost decât Grindă nu există. A apărut Vlad Voiculescu. Știți ce a făcut? A ieșit în ușa Ministerului Sănătății, cu preoți și pastori în spate, și a declarat că nu există niciun ordin al Ministerului Sănătății care obligă la înmormântarea decedaților Covid goi, în saci sigilați. Păi, și cum? De un an se înâmplă asta și nu există un ordin al ministrului Sănătății? Da, zice Vociulescu. Cum, domnule, păi și cum a fost posibil ca 25.000 de morți să fie înmormântați asa?

”E o lipsă de bun simț elementar al celor care i-au obligat să facă asta”, zice Vlad Voiculescu, subliniind în mod repetat că nu există niciun ordin care să prevadă asta. A dat vina pe ăia de la pompe funebre, de parcă morgile și institutele de medicină legală ar fi ale Concordia, nu ale Ministerului Sănătății. A vorbit tot timpul că a fost o minciună, că alții sunt de vină, că de ce n-au citit ziariștii ordinul și de ce n-au spus la televizor că nu există obligația ca decedații Covid să fie înmormântați dezbrăcați. Și știți care e culmea? Că există un ordin semnat de ministrul Sănătății în care se prevede exact asta: decedații se dezinfectează și se sigilează fără haine. Deci, spuneți-mi dvs: există un prost mai mare decât ăsta?”, a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Protocol înmormântare. Vâlcu, după gafa lui Voiculescu: Ăsta e omul competent pus de USR PLUS la ministerul cheie în pandemie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel