Montserrat Caballé, spitalizată la Barcelona
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Montserrat Caballé
Montserrat Caballé
Soprana spaniolă Montserrat Caballé, în vârstă de 85 de ani, a fost internată la Spitalul Sant Pau din Barcelona pentru o durere legată de o afecţiune de care suferă de mult timp, a confirmat luni agenţiei EFE centrul medical.

Cântăreaţa de operă se recuperează favorabil de o afecţiune care a determinat internarea sa şi ar putea fi externată în următoarele zile, notează ziarul La Vanguardia. Potrivit unor surse ale familiei sale citate de ziar, Caballé suferă de o afecţiune la vezica biliară de care este tratată de ceva timp la Spitalul Sant Pau şi care se ameliorează. Sănătatea divei de operă a fost destul de delicată în ultimii ani

Nu a putut să se prezinte la instanță

De fapt, sănătatea ei precară a împiedicat-o pe artistă să compară în faţa unui tribunal din Barcelona, fiind acuzată de neachitarea unui milion de euro fiscului. Cazul a fost încheiat în urma unui acord cu fiscul pe care artista l-a ratificat de la domiciliul său, prin videoconferinţă. Montserrat Caballé (Barcelona, 1933) este una dintre artistele lirice cele mai importante din lume, care a cântat cu cei mai reputaţi interpreţi de operă şi a susţinut recitaluri în cele mai cunoscute săli de operă din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel