Moțiune de cenzură. Scandal în Parlament în timpul discursului premierului Dăncilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Discursul prim-ministrului Viorica Dăncilă a declanșat explozia în tabăra opoziției. 

Moțiunea de cenzură a creat scandal în Parlament. Odată cu începerea discursului de către premierul Viorica Dăncilă, mai mulți membri ai Partidul Național Liberal au afișat un banner pe care l-au cărat în Parlament încă de la orele prânzului.

Pe banner este inscripționat mesajul "Luptăm până la capăt pentru România" urmat de sigla Partidului Național Liberal. Mai mult, parlamentarii opoziției au început să aplaude și să strige "Demisia!"

Răspunsul premierului

Premierul Viorica Dăncilă s-a oprit din citit pentru câteva momente și a făcut un apel către români: "Îi rog pe români să aibă răbdare cu acest circ prezentat în Parlament", a declarat Viorica Dăncilă.

Prim-ministrul a continuat discursul susținând că opoziția refuză să admintă și cele mai evidente lucruri bune. "Prezentaţi răul ca fiind bine, iar binele ca fiind rău. În discursul dumneavoastră nu mai este loc de nuanţe. Totul este alb şi negru. Tot ce face puterea e rău, iar tot ce faceţi dumneavoastră este bine. Acestea sunt premisele şi concluzia moţiunii care trădează o aroganţă incredibilă în raport cu prestaţia îndoielnică pe care aţi avut-o când aţi fost la guvernare. Refuzaţi să admiteţi chiar şi cele mai evidente lucruri bune care s-au întâmplat în această guvernare. Pentru dumneavoastră creşterea veniturilor românilor este o măsură populistă care va aduce haosul în economie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel